Kære Kvinder – Kom med ud på eventyr!

Mange kvinder drømmer om at komme væk fra hverdagen for en stund. Ud i naturen, hvor telefonen ikke mere rækker og der er plads til bare at være. Der hvor der ikke er en masse krav og behov der skal indfries.
En vandretur er oplagt, men ikke alle har endnu mod på at begive sig af sted på egen hånd. Og hvorfor ikke være sammen i vildmarken og have nogen at dele oplevelsen med?

Vi vil gerne gøre det enklere for dig at komme ud på vandretur og få de storslåede naturoplevelser som gemmer i sig vores nordiske natur, men uden en masse tidskrævende forberedelse og usikkerhed omkring, hvordan man griber det an. Det har vi tænkt på. Du skal nærmest bare pakke din rygsæk, rejse til startpunktet og så sætte den ene fod foran den anden alt imens du nyder turen og udsigten.

Vores ture er for kvinder der vil sammen ud på eventyr. Vi ønsker at give kvinder oplevelser ud over det sædvanlige sammen med andre kvinder. Du skal selv gå og selv bære din rygsæk, men vi sørger for rammerne og læring undervejs, så du fremover kan begive dig ud på dine egne ture alene eller sammen med andre og måske være med til at inspirere endnu flere mennesker til at tage ud på vandretur.

Naturligfryd guider ture i Sverige, fordi det er det vores hjerte banker for og der, hvor vi har vores mangeårige erfaring. De fleste ture er i Nordsverige – Lapland og disse ture vil typisk være af en uges varighed. Af og til har vi kortere ture på 4 dage i Jämtlandsfjeldene. Vi ligger vægt på, at guide små grupper, så der er god mulighed for at lære hinanden at kende. Vores ture finder du online, men er I en gruppe som ønsker jeres helt egen tur, arrangerer vi også gerne det for jer.

Gruppetur 2016 -“Qvinder på tur”