Hej!
Jeg hedder Mette Fosvald og står bag Naturligfryd.

Jeg har startet Naturligfryd, fordi jeg gerne vil hjælpe og inspirere især flere kvinder til at komme ud på eventyr i fjeldet – alene eller sammen med andre. Jeg vil gerne bane vejen for dig der drømmer om at tage på fjeldtur, men ikke helt selv har modet til at kaste dig ud i det alene eller som savner turkammerater.

Jeg er selv inkarneret fjeldfreak og friluftsmenneske med hang til de svenske fjelde. Jeg har gået de svenske fjelde tyndt siden jeg var 4 år. Det er blevet til et utallige vandre- og skiture og jeg har som den første dansker solo-vandret Gröna Bandet – 1365 km gennem den svenske fjeldkæde fra nord til syd på 44 dage. Siden jeg var 10 år har jeg også kørt på fjeldski og jeg har blandt andet kørt hele Kungsleden – 465 km på ski med pulk. Jeg elsker vandreture, skiture og trailløb, både alene og sammen med andre. I disse år er jeg igang med at uddanne mig til fjeldguide gennem Svenska Fjällklubben, så jeg kan blive certificeret efter den svenske Fjälledarnormen.

Fjeldet giver mig en enorm følelse af frihed og styrke. I fjeldet er livet simpelt: Gå, spise, sove. Her er ingen telefon- og internet, ikke alle mulige ligegyldige afbrydelser eller en masse behov og krav der skal indfries. I fjeldet er der højt til loftet og plads til bare at være. Her er det naturen der bestemmer og det er faktisk ganske befriende. Det vil jeg gerne have lov at vise dig.

Tag med mig ud i vildmarken, men pas på – du risikerer at blive forelsket i følelsen af frihed i naturen.

Du kan læse mere om mine egne eventyr på mettefosvald.dk